Meny Stäng

Ekonza och våren är igång!

Järntorget med EkonzaVi är mycket glada att ha öppnat upp vårt nya kontor i centrala Göteborg, där vi får arbeta med det vi brinner för – ekonomi och lön med människan i fokus. Vår servicegrad är naturligt utpräglat hög med alla rutiner och kompetens på  plats.

Vi på Ekonza har lång och gedigen erfarenhet i alla funktioner som en redovisningsbyrå normalt erbjuder och mer därtill. Vi erbjuder tjänster som löpande bokföring, redovisning av moms och skatt, upprättande av bokslut, årsredovisningar samt deklarationer; ett område som ofta hanteras av vår ekonom Micaela. Vi har även en stark del av lönekompetens, där vi erbjuder det mesta inom personal- och löneadministration. Vi har kunder som anlitar oss för långvariga samarbeten för att de värderar vår effektivitet och kompetens men även för tidsbegränsade uppdrag såsom vid föräldraledighet och arbetstoppar.

Kristina, vår personal- och löneadministratör, hjälper våra kunder med deras löner. Det innebär att vi tar hand om varje individs avvikelser och allt annat som ska regleras via lön och säkerställer att korrekt lön utbetalas vid rätt tillfälle. Vi ger också support till chefer och medarbetare i lönefrågor. Det kan t.ex. röra sig om frågor om semester och semesterlagen eller vad som gäller när någon medarbetare ska vara föräldraledig eller tjänstledig av annan orsak. Vi är öppna för alla tänkbara frågor om lön och kan även hjälpa till med att sätta upp en lönefunktion vid nystart av ett bolag, oavsett om ni själva ska köra lönerna eller om de köper tjänsten av oss.

Vi sitter normalt på vårt kontor på Järntorget och jobbar med våra kunder, men kan givetvis clash royale hack 2017 även sitta på plats hos er om ni önskar. Det kan ibland passa bättre om det gäller en begränsad period för att hjälpa till vid en arbetstopp, eller vid byte av lönesystem eller om någon på löneavdelningen är borta en kortare period, eller för att delta i något internt projekt och därmed kunna avlasta än bättre i lönearbetet.

I och med Jenny’s tolvåriga bakgrund som ekonomichef så erbjuder vi även projektledning, rådgivning och management. Detta kan t.ex. innebära projektledning vid outsourcing eller kortare interimslösningar som CFO eller inom controlling.

Vi erbjuder en modern redovisningsbyrå med fokus på det personliga engagemanget för varje enskild kund. Vi vill vara en proaktiv och lättsam partner som ser möjligheter där andra kan se problem. Kika gärna in våra tjänster eller kontakta oss direkt.

Det ska bara funka. Välkommen till Ekonza!