Meny Stäng

Vår ambition är att vara en trygg partner både i upp- och nedgångar. Vi står stadigt under tid och växer hellre långsamt och målmedvetet än snabbt och spretigt. Likt träden är det de långsamt växande organisationerna som blir de starkaste. För oss ligger fokus alltid på rätt kompetens före snabb expansion.

Vi på Ekonza har lång och gedigen erfarenhet i alla funktioner som en redovisningsbyrå normalt erbjuder och mer därtill. Vi erbjuder tjänster som bland annat löpande bokföring, redovisning av moms och skatt, upprättande av bokslut, årsredovisningar, deklarationer, rådgivning och projektledning. Vi har även stor kompetens inom lön, där vi erbjuder det mesta inom personal- och löneadministration. Vi har kunder som anlitar oss för långvariga samarbeten för att de värderar vår effektivitet och kompetens men vi har även tidsbegränsade uppdrag som vid föräldraledighet och arbetstoppar.

Vi vill vara en stabil, ärlig och pålitlig partner. Vi är väl medvetna om att det i långa loppet är våra kunders betyg som är avgörande för vår framgång. Dessutom känner vi personlig tillfredställelse av att veta att vi gör ett bra jobb!

Kika gärna in våra tjänster eller kontakta oss direkt.

Välkommen till Ekonza!